Mancarica de fasole pastai cu aripioare de pui

de Betty96 in Pui, 2 Iul 2013 | 3547 vizualizari

 

O mancare foaaaarte foarte buna! Facuta cu ajutorul mamei :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole pastai
  • 16 aripioare de pui
  • 3 rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura Maggi
  • piper boabe
  • 1 lingura bulion
  • 1/2 ardei gras
  • 2 cepe mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole pastai cu aripioare de pui:

Mai intai se curata pastaile de fasole si se spala bine!


Se caleste ceapa impreuna cu usturoiul, ardeiul, Maggi si rosiile in uleiul incins. apoi se pune fasolea si se caleste si ea putin cu legumele pe urma se pun 5-6 cani de apa,cat sa fie acoperita fasolea si se lasa sa fiarba pana cand fasolea este moale.


Aripioarele se prajesc,iar dupa ce a fiert fasolea se pun in oala.Se mai lasa 5 minute sa dea un clocot apoi se face un rantas din faina,bulion si putin sos din fasole si se adauga in oala,se amesteca si pune in cuptorul incins ca sa scada pana se face un sos lichid. La servire puteti completa cu mamaliguta sau iaurt.


Enjoy!

 

TIPS-URI

1

Se poate lasa sa scada 10-15 minute,dar fiti atenti sa nu ramana fara sos.

2

Prepararea mancarii dureaza mai putin ca cat fasolea este tanara.Daca este batrana dureaza mai mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole pastai cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

02.07.2013, 10:59

Andreea Caroline 1

02.07.2013, 11:58

Place

DIANA B 1

06.03.2014, 13:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu rasol de gaina in sos picant