Mancarica de ficat de pui cu ciuperci

de simona72 in Ficat, 21 Oct 2013 | 13233 vizualizari

 

Acum cateva zile am vazut la Rocsi a noastra o mancarica de ficatei...mi-a ramas gandul la ea pt ca nu am mai mancat de foarte mult timp...asa ca am facut mancarica cu ce aveam prin frigider...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 300 gr ciuperci champinion proaspete
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 2 foi de dafin
  • 5 rosii din conserva
  • 1 cescuta apa
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ficat de pui cu ciuperci:

Ceapa se taie julien si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile taiate in jumatati sau sferturi, depinde cat sunt de mari, usturoil taiat feliute si ficateii de pasare spalati si curatati de pielite.

Se lasa sa se caleasca usor si se adauga 1 cescuta apa. Punem capac pe craticioara si lasam sa fiarba la foc mic 20 minute. Adaugam condimente dupa gust, sare si piper, foile de dafin, rosiile din conserva taiate in bucati. Lasam sa mai fiarba 10-15 minute, adaugam patrunjelul tocat fin.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

noi am servit mancarica simpla fara garnitura, voi puteti face un piure sau pilaf, sau ce va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ficat de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Portofele cu ficat