Mancarica de ficat de pui cu ciuperci

de simona72 in Ficat, 21 Oct 2013 | 9323 vizualizari

 

Acum cateva zile am vazut la Rocsi a noastra o mancarica de ficatei...mi-a ramas gandul la ea pt ca nu am mai mancat de foarte mult timp...asa ca am facut mancarica cu ce aveam prin frigider...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 300 gr ciuperci champinion proaspete
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 2 foi de dafin
  • 5 rosii din conserva
  • 1 cescuta apa
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ficat de pui cu ciuperci:

Ceapa se taie julien si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile taiate in jumatati sau sferturi, depinde cat sunt de mari, usturoil taiat feliute si ficateii de pasare spalati si curatati de pielite.


Se lasa sa se caleasca usor si se adauga 1 cescuta apa. Punem capac pe craticioara si lasam sa fiarba la foc mic 20 minute. Adaugam condimente dupa gust, sare si piper, foile de dafin, rosiile din conserva taiate in bucati. Lasam sa mai fiarba 10-15 minute, adaugam patrunjelul tocat fin.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

noi am servit mancarica simpla fara garnitura, voi puteti face un piure sau pilaf, sau ce va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ficat de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

merisor 1

21.10.2013, 20:39

Imi place ficatul de pui!

laura_n 1

22.10.2013, 15:53

tot as papa de acolo, tot, tot, tot )

Krystyan Trendy 1

30.11.2013, 00:26

arata minunat mancarica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei inabusiti