Ficat de porc cu varza calita

de adriana_bobu in Ficat, 20 Dec 2010 | 7565 vizualizari

 

E o combinatie reusita...

 

INGREDIENTE

  • o bucata ficat porc
  • o varza murata 
  • 100 ml ulei
  • o ceapa
  • piper
  • o cana apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu varza calita:

Am tocat varza murata si am scurs-o bine pentru a nu iesi prea acra. Am tocat o ceapa si am tras-o in tigaie in 50 ml ulei , adaugand apoi varza si o cana de apa. Am amestecat si am lasat pe foc varza, adaugand inca putin ulei. Intre timp am portionat ficatul si l-am pus in ulei incins la prajit. A trebuit sa mestec din cand in cand in varza si sa intorc ficatul pe ambele parti pana acesta s-a patruns (cam 15 min). Varza trebuie lasat-a cam 30 min pe foc si intoarsa mereu pentru a nu se praji (cca 30 min). In final am asezat alaturi de ficat varzuca si a iesit ceva foarte bun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adriana_bobu 1

20.12.2010, 22:58

multumesc mihaela

MotanLaOale 1

21.12.2010, 09:23

bun bun

mamaieelena 1

21.12.2010, 09:29

vreau si eu ficat cu varza e bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu ceapa si usturoi