Mancarica de legume cu carnati picanti

de marcela1979 in Mancaruri cu carne, 11 Oct 2010 | 4534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fire de carnati picanti
  • 3 cepe
  • 1 gogosar
  • 250 gr ciuperci
  • 4 cartofi
  • frunze de patrunjel
  • bulion
  • vegeta,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de legume cu carnati picanti:

Se curata legumele.Intr o cratita se pune uleiul la incins ,se adauga ceapa taiata pestisori si se lasa sa se caleasca.apoi se adauga gogosarul taiat cubulete,carnatul taiat felii,ciupercile curatate si tocate si cartofii taiati cubulete.se lasa sa se caleasca toate apoi se adauga 1 cana de apa.se lasa sa fiarba si cand toate sunt fierte se adauga vegeta,piper dupa gust si bulion. se mai lasa sa dea un clocot si se adauga patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume cu carnati picanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

ieri la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

ieri la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de varza murata cu carne afumata si carnati