Mancarica de naut cu carne

de gabriela_aysondu in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2013 | 20078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g naut
  • 3 cepe
  • 300g carne de vita sau piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 3 litri apa
  • 2 cuburi maggi
  • 3-4 linguri bulion
  • sare,piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de naut cu carne:

Nautul se pune la inmuiat de cu seara,schimband apa de 3-4 ori.

Nautul se pune la fiert in 3 litri de apa.

Se toaca ceapa,morcovul,ardeiul si se calesc in ulei.

Spalam carnea,o taiem cubulete mici si o punem peste legume.Punem sare,piper,bulionul si le mai calim 10-15 min. pana scade apa lasata de carne.

Punem carnea cu legumele si cuburile peste naut si amestecam.

Punem capacul si lasam sa fiarba amestecand din cand in cand.

Cand nautul a fiert punem patrunjelul tocat.

POFTA BUNA.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu carne" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Constelatialeu 1

14.11.2013, 20:20

Nu stiu ce gust are,ca n-am folosit niciodata naut....

Corinuta 1

14.11.2013, 21:22

e foarte bun! ca fasolea uscata!

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 06:50

foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Naut cu sos de rosii si chiftele