Mancarica de naut cu carne

de gabriela_aysondu in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2013 | 6380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g naut
  • 3 cepe
  • 300g carne de vita sau piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 3 litri apa
  • 2 cuburi maggi
  • 3-4 linguri bulion
  • sare,piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de naut cu carne:

Nautul se pune la inmuiat de cu seara,schimband apa de 3-4 ori.


Nautul se pune la fiert in 3 litri de apa.


Se toaca ceapa,morcovul,ardeiul si se calesc in ulei.


Spalam carnea,o taiem cubulete mici si o punem peste legume.Punem sare,piper,bulionul si le mai calim 10-15 min. pana scade apa lasata de carne.


Punem carnea cu legumele si cuburile peste naut si amestecam.


Punem capacul si lasam sa fiarba amestecand din cand in cand.


Cand nautul a fiert punem patrunjelul tocat.


POFTA BUNA.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Constelatialeu 1

14.11.2013, 20:20

Nu stiu ce gust are,ca n-am folosit niciodata naut....

Corinuta 1

14.11.2013, 21:22

e foarte bun! ca fasolea uscata!

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 06:50

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Naut facaluit