Mancarica de naut cu carne

de gabriela_aysondu in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2013 | 7505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g naut
  • 3 cepe
  • 300g carne de vita sau piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 3 litri apa
  • 2 cuburi maggi
  • 3-4 linguri bulion
  • sare,piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de naut cu carne:

Nautul se pune la inmuiat de cu seara,schimband apa de 3-4 ori.


Nautul se pune la fiert in 3 litri de apa.


Se toaca ceapa,morcovul,ardeiul si se calesc in ulei.


Spalam carnea,o taiem cubulete mici si o punem peste legume.Punem sare,piper,bulionul si le mai calim 10-15 min. pana scade apa lasata de carne.


Punem carnea cu legumele si cuburile peste naut si amestecam.


Punem capacul si lasam sa fiarba amestecand din cand in cand.


Cand nautul a fiert punem patrunjelul tocat.


POFTA BUNA.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Constelatialeu 1

14.11.2013, 20:20

Nu stiu ce gust are,ca n-am folosit niciodata naut....

Corinuta 1

14.11.2013, 21:22

e foarte bun! ca fasolea uscata!

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 06:50

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Pui cu naut a la italienne