Mancarica de pui cu ardei copti

de Lau in Pui, 26 Mai 2016 | 1341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara
  • 3 ardei kapia copti
  • 3 ardei gogosar copti
  • 3 ardei gras copti
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva rosii
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • foi de dafin
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pui cu ardei copti:

Pui il curatam,il spalam si il portionamin bucati


Intr-o cratita adaugam carnea de pui,foi de dafin,rozmarin,sare,boabe de piper,apa cat sa acopere si punem pe foc sa fiarba spumand de cate ori este nevoie.


Cand carnea este fiarta o scurgem bine de apa si o prajim in putin ulei de masline pe ambele parti.


Scoatem carnea intr-un vas si o acoperim,


In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa si o calim putin dupa care adaugam ardeii tocati bucati,amestecam si adaugam rosiile tocate marunt cu tot cu suc,


Lasam pe foc potrivit pana ce incepe sa fiarba dupa care adaugam carnea(eu am preferat pieptul de pui sa il tai cubulete),sare,piper dupa gust si lasam pe foc pana ce scade sosul,


Cand sosul este aproape gata adaugam ouale, acoperim cu capacul si mai lasam cca 5 min pana ce oul este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lau 1

26.05.2016, 21:52

noiinbucatarie 1

28.05.2016, 09:27

Lau 1

28.05.2016, 10:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de pui cu ardei copti