Pui in aluat de bere

de mihaelar63 in Pui, 23 Ian 2020 | 643 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun "
 Pentru ca ne-a placut dovlecelul in aluat de bere , am dorit sa testez cum merge si puiul prajit in  astfel.Am folosit carnea fiarta in supa clara de legume .

 

INGREDIENTE

  • carne de pui de pe Piept+doua pulpe intregi de la pui de tara
  • 3 oua
  • 300 ml bere
  • 10 linguri faina alba
  • oregano uscat
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in aluat de bere:


  1. Se bat ouale spuma si se amesteca cu bere si putina sare .

  2. Adaugati pe rand faina alba si omogenizati .

  3. Alegeti carnea de pui de pe oase .

  4. Nu o maruntiti .Pe cat posibil o lasati fasii .

  5. Se condimenteaza carnea de pui cu sare , piper si oregano uscat maruntit.

  6. Dati puiul prin faina alba , apoi prin aluatul cu bere .

  7. Se prajeste in ulei incins pe ambele parti .

  8. Scoateti carnea pane pe servetele de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces .

  9. Serviti puiul in aluat de bere alaturi de salata sau muraturile preferate .

  10. Daca doriti sa fie fel principal , puneti si o garnitura .

  11. Noi am servit puiulin bere cu castraveti murati ca si gustare .


Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Scoateti carnea pane pe servetele de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

oanapl 1

24.01.2020, 16:47

e bunatate!

Rocsi 1

25.01.2020, 21:03

Bun, bun!

dantes 1

30.01.2020, 10:28

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă trandafir cu mere

de Ancutsa 6

ieri la 23:44

Papanași

pe 20.10 la 21:39

Vinete aperitiv

de RODIMUR 7

pe 20.10 la 20:03

Gem de gutui cu lavanda

pe 20.10 la 16:45

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete Mena