Pui in aluat de bere

de mihaelar63 in Pui, 23 Ian 2020 | 878 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun "
 Pentru ca ne-a placut dovlecelul in aluat de bere , am dorit sa testez cum merge si puiul prajit in  astfel.Am folosit carnea fiarta in supa clara de legume .

 

INGREDIENTE

  • carne de pui de pe Piept+doua pulpe intregi de la pui de tara
  • 3 oua
  • 300 ml bere
  • 10 linguri faina alba
  • oregano uscat
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in aluat de bere:

  1. Se bat ouale spuma si se amesteca cu bere si putina sare .
  2. Adaugati pe rand faina alba si omogenizati .
  3. Alegeti carnea de pui de pe oase .
  4. Nu o maruntiti .Pe cat posibil o lasati fasii .
  5. Se condimenteaza carnea de pui cu sare , piper si oregano uscat maruntit.
  6. Dati puiul prin faina alba , apoi prin aluatul cu bere .
  7. Se prajeste in ulei incins pe ambele parti .
  8. Scoateti carnea pane pe servetele de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces .
  9. Serviti puiul in aluat de bere alaturi de salata sau muraturile preferate .
  10. Daca doriti sa fie fel principal , puneti si o garnitura .
  11. Noi am servit puiulin bere cu castraveti murati ca si gustare .

                           Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Scoateti carnea pane pe servetele de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui la cuptor cu piure