Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Reteta de za'atar.
* 2 lingurite oregano uscat
* 2 lingurite maghiran uscat
* 2 lingurite cimbru uscat
* 1/2 lingurita sare
* 2 lingurite boia dulce
* coaja rasa de la 1 lamaie
* 40 g susan
Susanul il prajim intr-o tigaie fara ulei, pana se aureste putin.
Restul ingredientelor le punem in rasnita de cafea si rasnim pana obtinem o pudra fina.
Rasnim si susanul, dar scurt, cat sa se sparga semintele.
Intr-un bol amestecam bine pudra de condimente cu susanul.
Za'atar-ul il frecam cu ulei si zeama de lamaie pana devine ca o pasta.
Pieptul de pui il taiem felii si-l batem bine cu ciocanul de snitele.
Pasta de za'atar o repartizam peste feliile de carne. Acoperim cu o folie alimentara si punem la rece timp de jumatate de ora. Cateva ore ar fi ideal.
Carnea astfel marinata o prajim pe gratarul bine incins.
Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult