Cartofi la cuptor cu piept de pui si salata de sfecla cu hrean

de babi5 in Pui, 10 Noi 2013 | 2242 vizualizari

 

Un prinz sanatos si gustos fara prea multe calorii ,se pregateste destul de repede si gata cu vorba ca imi este foame ..

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui cca 700 gr
  • 1 kg de cartofi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu piept de pui si salata de sfecla cu hrean:

Se curata cartofii, se spala bine si se feliaza. Se codimenteaza bine, se amesteca cu putin ulei, apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam cartofii sii introducem la cuptorul in prealabil incalzit la 200 grade. Lasam sa se rumeneasca bine intorcindu-i din cand in cand.


Intre timp feliem pieptul de pui, apoi intre doua bucati de folie le batem. Condimentam si le prajim pe o tava de teflon pentru gratar. Asezam apoi cartofii si gratarul pe un platou intins, alaturi asezam si salata de sfecla rosie.


Prinzul este gata pentru a fi servit.

 

TIPS-URI

1

Salata dupa carte se prezinta pe salatiera, eu am pus langa (mai ca la tara )

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu piept de pui si salata de sfecla cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Corinuta 1

13.11.2013, 12:47

Tare bun!

babi5 1

13.11.2013, 16:11

Multumesc comanligia

babi5 1

13.11.2013, 16:12

Multumesc Corina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si conopida in vas roman