bebitu meu s-a lins pe botic ;))
se spala f bine spanacul in cateva ape, dupa care il punem la fiert cca 30 de min, aruncam apa in care a fiert si il punem in lapte si mai lasam sa fiarba cateva minute impreuna.
intre timp punem si oul la fiert( oul trebuie sa fie fiert foarte bine)
dupa ce a fiert si spanacul il pasam si adaugam galbenusul de ou.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro