Manzat glazurat cu miere si morcovi copti

de laylalala in Vita, 21 Feb 2010 | 2119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 morcovi, curatati si taiati fasii groase
  • 2 linguri ulei de masline
  • 400 gr felii de manzat
  • 2 catei de usturoi, curatati si feliati
  • 2 lingurite piper negru, macinat mare
  • 50 ml sherry
  • 4 linguri miere
  • 200 ml zeama de supa de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Manzat glazurat cu miere si morcovi copti:

Incalzeste cuptorul la 200⁰.Amesteca morcovii cu 1 lingura ulei de masline, asezoneaza-i cu sare si piper si da-i la copt 30-40 minute pana cand s-au inmuiat.
Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei de masline.Prajeste carnea pe ambele parti pana cand s-a rumenit api scoate-o si pune-o deoparte.Adauga piperul macinat mare si usturoiul si caleste-le 1 minut apoi adauga 50 ml sherry si amesteca.Adauga apoi mierea si zeama de supa de pui si lasa sosul sa fiarba 5-10 minute pana cand devine ca un sirop.Adauga carnea inapoi in tigaie si las-o sa se gatesca cu sosul inca 5-6 minute, intorcand-o din cand in cand.Serveste-o cu morcovii copti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Manzat glazurat cu miere si morcovi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

silvi0ara 1

22.02.2010, 10:31

mihaelar63 1

25.02.2010, 08:35

bine ai venit l, ca nou bucataras am ramas surprinsa cand ti-am vazut varsta , dar asta nu e un impediment . pai sa reusesti in ce-ti propui ,fa-ne mandre ca am fost colege !!!
manzatul merge perfect cu morcovi , incearca sa folosesti unt in loc de ulei si usturoi , s-ar putea sa-ti placa .

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 23:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi din carne de vita