Mar copt cu scortisoara

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 22 Feb 2011 | 4961 vizualizari

 

Un desert simplu, gustos si aromat!

 

INGREDIENTE

  • 4 mere (potrivite ca marime)
  • esenta de rom
  • zahar vanilat
  • stafide
  • 4  lingurite de unt
  • o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mar copt cu scortisoara:

Se curata marul de coaja si se scoate cotorul.


In interior se umple cu un amestec de zahar vanilat, rom si stafide, iar deasupra se pune cate o lingurita de unt.


Se presara zahar si scortisoara deasupra marului, iar optional se adauga feliute de lamaie.


Se adauga la cuptor pana se rumeneste.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Lamaia  ii confera un gust dulce-acrisor placut

2

Ingredientele variaza in functie de gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Mar copt cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

23.02.2011, 08:07

Dya Daniela Andrei 1

24.02.2011, 22:32

multumesc penrtu aprecieri Motane

adry88 1

16.06.2011, 15:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rolls cinnabon - melcisori cu scortisoara