Marar pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 5 Oct 2012 | 2932 vizualizari

 

Cel mai simplu si la indemana mod de a avea marar verde aromat! La fel se poate pune si leusteanul si patrunjelul verde.

 

INGREDIENTE

  • legaturi de marar
  • folie alimentara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marar pentru iarna (reteta Motan):

Legaturile de marar se spala sub jet de apa rece fara a fi desfacute din legatura.


Se pune la uscat (intr-o oala) in pozitie verticala cu cozile in apa rece sa se mentina verzi pana la uscarea completa.


Se intinde pe masa 25-30 cm de folie alimentara.


Se taie cotoarele la firele de marar din legatura unde incep frunzulitele.


Se pune pe folia alimentara si se ruleaza sul si se indoaie capetele.


Dupa ce se fac toate legaturile se pun intr-o punga si se pun in congelator.


Pus asa ai intodeauna masura universala pentru verdeata (legatura) si se toaca si foarte usor asa congelat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Marar pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

06.10.2012, 14:03

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 23:14

MotanLaOale 1

07.10.2012, 23:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Marar cu sare pt iarna