Hrean in otet

de adasev12 in Conserve, 14 Dec 2011 | 8354 vizualizari

 

f bun si indicat de avut prin preajma...merge la friptura, la salata de sfecla, la peste...si la ce va mai trece prin cap.....

 

INGREDIENTE

  • hrean
  • otet de vin
  • sare, zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean in otet:

Hreanul se curata bine si se da apoi pe razatoarea mica, se pune in borcan si se adauga peste el otet, sare si zahar, apoi apa cat sa acopere hreanul. Se inchide capacul si se lasa la frigider.


Din acest preparat se pot face si sosuri, in combinatie cu alte ingrediente, dar e f bun si asa.

 

TIPS-URI

1

cantitati nu trec, dar va spun ca mie mi-a iesit un borcanel de 260 g , la care eu am pus 2 linguri de zahar si o lingurita de sare, si cam 50 ml otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ubulika 1

15.12.2011, 20:18

la mine bunicul meu il facea...dar el nu mai e tin minte ca ma amuzam la culme cand il vedeam cum se manifesta )))
mi`a venit randul
Dar merita ,asta`i clar am vazut si de cumparat...dar nu stiu daca e ok ca nu am luat niciodata.Prefer totusi proaspat

adasev12 1

16.12.2011, 01:22

ubulika...eu am luat si cumparat...mi-a placut...si am luat din romania...dar daca avem...la ce sa mai dam banii?

jolygina 1

07.02.2012, 17:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Hrean in otet, la borcan