Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se spala si se curata morcovul, se da prin razatoare cu gauri mici. Se amesteca cu zaharul intr-o cratita si se lasa pentru 2 ore , ca morcovul sa lase suc. Se adauga sucul de portocala, sucul de lamaie si coaja rasa de la o lamaie si se pune sa fiarba la foc domol timp de 30 minute , pana scade sucul tot.
In acest rastimp amestecam cu o lingura de lemn. Se raceste si se adauga pliculetul de vanilina. Se amesteca totul foarte bine Intr-un vas separat si se lasa la frigider pentru 1 ora. Dupa aceia cu mainele ude se formeasa bilute care se tavalesc prin cocos si se aranjeaza in platou. Acest desert se poate prepara pentru zilele de post .
Am preparat 50 la 50 din morcov si dovlesc ( bostan) , la fel de gustos. Le place si copiilor si adultilor.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult