Marmelada de morcov

de anisoara in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 2941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr de morcov
  • 600 gr de zahar
  • 2 lamai ( sucul)
  • 1 pliculet de vanilina
  • 120 ml de suc de portocale
  • 4 linguri de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marmelada de morcov:

Se spala si se curata morcovul, se da prin razatoare cu gauri mici. Se amesteca cu zaharul intr-o cratita si se lasa pentru 2 ore , ca morcovul sa lase suc. Se adauga sucul de portocala, sucul de lamaie si coaja rasa de la o lamaie si se pune sa fiarba la foc domol timp de 30 minute , pana scade sucul tot.


In acest rastimp amestecam cu o lingura de lemn. Se raceste si se adauga pliculetul de vanilina. Se amesteca totul foarte bine Intr-un vas separat si se lasa la frigider pentru 1 ora. Dupa aceia cu mainele ude se formeasa bilute care se tavalesc prin cocos si se aranjeaza in platou. Acest desert se poate prepara pentru zilele de post .


Am preparat 50 la 50 din morcov si dovlesc ( bostan) , la fel de gustos. Le place si copiilor si adultilor.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Marmelada de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Teo 1

01.06.2010, 23:30

Anisoara , iar ma dai gata !nu mi-ar fi trcut prin minte ca pot face un desert din morcov !

anisoara 1

02.06.2010, 15:12

Teo incearca-l sa-l prepar, Si ai sa vezi cat este de interesant, si deoasebit ca gust. Fara jelatina, dar marmelada.

anisoara 1

02.06.2010, 15:12

Lia , epurashu cu placere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu mere