Marmelada de piersici

de silvi0ara in Dulceata / Gem, 13 Sep 2010 | 2279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3kg piersici
  • 1kg zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • ½ zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marmelada de piersici:


Piersicile se spala bine si se oparesc in apa fierbinte ca sa poata fi mai usor de curatat pielita.Se curata dupa ce toate sunt oparite si se taie felii.Se pun feliile in vasul de dulceta alternand cu zaharul.Se lasa 2-3 ora sa isi lase zeama,apoi se pun la foc pe o plita groasa.Se lasa sa fiarba,amestecand sa nu se lipeasca,pana devine groasa.


Daca piersicile sunt prea tari se mixeaza cu ajutorul blenderului.Marmelada se cunoate cand este legata,daca se pune o lingura din ea pe o farfurioara si nu mai lasa sirop.Se ia de pe foc,se lasa sa se racoreasca,se pune in borcane care se introduc in cuptorul fierbinte,fara foc,pana prinde o crusta deasupra,apoi se lasa sa se raceasca si se pun in camara.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Marmelada de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

silvi0ara 1

14.09.2010, 10:22

Ela,

nadina73 1

14.09.2010, 12:40

eu vreeu un borcannu ma complic cu lingurita

silvi0ara 1

14.09.2010, 15:00

Asa Nadina,pai cum,cu o lingurita nici nu te satiri.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici