Marrillenringe-inelase cu gem de caise

de ANNA_46 in Dulciuri, 17 Dec 2012 | 2544 vizualizari

 

O bunatate delicioasa pe masa de Craciun si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. faina
  • 120 gr. zahar
  • un praf sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un pachetel zahar vanilat
  • un galbenus ou
  • un paharel mic ( ptr. tuica ) de rom
  • un pachet unt

Deasupra: zahar praf ( daca dorim ) Pentru umplut : gem de caise sau ce ne place

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marrillenringe-inelase cu gem de caise:

Din ingredientele de mai sus framantam un aluat, pe care il punem doua ore la rece.


Presaram suprafata de lucru cu faina si intindem aluatul la cca. 3 mm. grosime.


Intre timp preincalzim cuptorul la 180 °C. Decupam inelute sau alte forme de aceeasi marime, cu


pereche , le asezam pe tava unsa sau tapetata cu hartie de copt si le coacem timp de


aprox. 10 - 15 min., le scoatem cand sunt frumoase aurii.


Chiar daca la atingere sant un pic moi , ele se vor intari pe parcurs . Dupa ce s-au racit le


potrivim cu pereche, partea de sus o pudram (daca dorim ) eu le-am lasat asa, si le


umplem cu gem de care ne place. Sunt moi si delicioase.



Va doresc : Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Marrillenringe-inelase cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

ANNA_46 1

18.12.2012, 00:30

Iti multumesc frumos Rocsi

ponei 1

12.06.2013, 13:07

im place.

ANNA_46 1

19.06.2013, 01:00

Iti multumesc frumos Ponei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de vanilie si bezea