Mascota cu mousse de capsuni

de Retete_Haplea in Prajituri, 6 Mai 2015 | 907 vizualizari

 

Înveliș crocant, mijloc divin de spumă -
Mascota cu căpșuni e un desert din Rai
Creat de îngerii care din harpă sună
Pentru iubitorii de dulce trai.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru mousse:
  • 400 gr capsuni proaspete,
  • 400 ml smanatana pt frisca,
  • 200 gr zahar (puteti sa puneti mai putin zahar daca fructele sunt dulci),
  • 1 plic gelatina;
  • Ingrediente pentru crusta:
  • 240 gr ciocolata ( lapte + extra cacao)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mascota cu mousse de capsuni:

Topim ciocolata pe bain-marie pentru crusta de ciocolata


Cu ajutorul unei pensule de silicon, ungem formele de briose de silicon Pentru crema, mixam capsunile impreuna cu zaharul


Mixam smantana pana obtinem frisca Lasam gelatina la inmuiat in 100 ml apa rece.


Punem pe foc piureul de capsuni si lasam pe foc pana se apropie de punctul de fierbere, amestecand in continuu ca sa se topeasca zaharul


Luam de pe foc, apoi adaugam gelatina peste piureul de capsuni.


Incorporam usor cu o spatula de silicon piureul de capsuni peste frisca. Lasam crema la frigider pentru 2 ore.


Umplem formele de ciocolata cu aceasta crema


Punem un „capac” de ciocolata topita, ca sa formam un exterior complet de ciocolata


Lasam la rece pana se intareste ciocolata


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mascota cu mousse de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

06.05.2015, 13:14

Rocsi 1

06.05.2015, 21:31

Ce faine sunt!

Sim0na 1

08.05.2015, 09:00

minunate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu mousse de capsuni si green sugar