Maxi briosa de ciocolata

de pana_luminita in Prajituri, 18 Dec 2009 | 4460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina 250 g
  • unt 125 g
  • oua 3 buc
  •  zahar 100 g
  • lapte 150 ml
  •  drojdie 30 g
  •  sare
  • 80gr cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maxi briosa de ciocolata:

Dizolvam drojdia in lapte, se adauga putina faina si putin zahar si se lasa sa dospeasca la cald. Dupa ce maiaua a dospit, se adauga untul,cacao, ouale, sarea si restul de faina si zahar, se amesteca si se lasa sa creasca circa doua ore. Dupa ce aluatul a crescut, se pune in forma unsa cu unt. O introducem la cuptor pentru 45 minute pe gratarul din mijloc al cuptorului la trapta a doua.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Maxi briosa de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

18.12.2009, 23:56

Luminita,zi-mi te rog cum e?e moale,pufoasa?c-as incerca si eu maine,doar ca in forme mici,ca mare n-am

pana_luminita 1

19.12.2009, 21:03

Gaby este moale

elena1988 1

02.02.2011, 19:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta saseasca