mazare cu carnaciori

de karmen in Porc, 27 Aug 2009 | 4268 vizualizari

 

INGREDIENTE

2 cuti de mazare, 3 carnaciori afumati, smantana, marar, 1 ceapa, 1 ardei, 1 rosie, sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA mazare cu carnaciori:

Se taie ceapa se caleste putin in ulei,pana ce devine transparenta dupa care se adauga ardeiul, si rosia.Se taie carnaciorii feli mai groase si se adauga peste legume dupa care se adauga apa.Se lasa la fiert aprox. 10 minute dupa care se adauga mazarea.La sfarsit se adauga smantana sare, piper si marar

Daca ti-a placut reteta noastra "mazare cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bunica 1

06.06.2013, 11:34

La multi ani!

Geanina87 1

06.06.2013, 14:24

La multi ani!

miki_a 1

06.06.2015, 07:56

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert choux a la creme
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc la cuptor cu orez si masline