mazare cu carnaciori

de karmen in Porc, 27 Aug 2009 | 2511 vizualizari

 

INGREDIENTE

2 cuti de mazare, 3 carnaciori afumati, smantana, marar, 1 ceapa, 1 ardei, 1 rosie, sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA mazare cu carnaciori:

Se taie ceapa se caleste putin in ulei,pana ce devine transparenta dupa care se adauga ardeiul, si rosia.Se taie carnaciorii feli mai groase si se adauga peste legume dupa care se adauga apa.Se lasa la fiert aprox. 10 minute dupa care se adauga mazarea.La sfarsit se adauga smantana sare, piper si marar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "mazare cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bunica 1

06.06.2013, 11:34

La multi ani!

Geanina87 1

06.06.2013, 14:24

La multi ani!

miki_a 1

06.06.2015, 07:56

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata