Escalop de porc cu ciuperci

de divainbucatarie in Porc, 5 Sep 2011 | 4690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 felii cotlet porc
  • 1 cana faina
  • 1 ceasca ulei
  • 1 cana vin alb
  • 1 catel usturoi
  • 1 cana suc rosii
  • cateva fire cimbrisor
  • 1 frunza f mica dafin
  • 3 rosii coapte
  • sare
  • piper
  • 1 conserva ciuperci
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Carnea curatata si feliata subtire, batuta ca la snitel, o saram putin si o dam prin faina.


Calim putin cotletele, apoi le inabusim cu putina apa timp de 3 minute. Adaugam usturoiul taiat cubulete mici, rosiile feliate, cimbrisorul si dafinul, 1/2 din cantitatea de vin si sucul de rosii. Lasam sa fiarba in jur de 20 de minute. Daca scade sosul prea tare, completam cu apa sau vin. Condimentam cu sare si piper.


Adaugam ciupercile si restul de vin si lasam inca 10 minute la foc mediu.


Servim escalopul cald, cu cartofi sau orez. Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Krystyan Trendy 1

19.12.2013, 22:43

ce bunatate !

mihaelar63 1

15.04.2016, 13:32

noiinbucatarie 1

09.12.2017, 21:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crap crocant-picant  cu garam marsala

ieri la 20:43

Madlene cu lamaie si coacaze

de katty 5

ieri la 18:37

Cornulete cu branza, nuca si scortisoara

de katty 5

ieri la 18:17

Friptura de miel cu tarhon

de katty 5

ieri la 18:13

RETETA RECOMANDATA
Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic