Mazare cu carne de vita si cartofi

de Tabita _ in Vita, 1 Iun 2013 | 5585 vizualizari

 

O mancarica gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de mazare (2x400g)
  • 400 g carne de vita pentru gulas
  • 4 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingura vegeta
  • putin ulei/unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de vita si cartofi:

Se curata legumele de coaja

Ceapa se toaca, carofii se taie cubulete mici, 1 morcov se taie rondele subtiri, ceilalti morcovi se dau pe razatoarea mica.  Se scurge apa din conserve si se clateste mazarea pana ce apa devine clara.

Intr-o oala se pune untul sau uleiul la incins se adauga ceapa si se lasa pana devine sticloasa.

Se adauga morcovii si se lasa pana isi schimba culoarea si se inmoaie putin.

Se adauga carnea si se lasa sa se caleasca pe ambele parti.

Se adauga apa cat sa acopere carnea, se pune vegeta si se lasa sa fiarba la foc mic. 

Cand carnea e aproape gata, se adauga cartofii. Daca e necesar mai completati cu apa.

Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga mazarea. Apoi, marar, sare, piper, dupa gust.

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de vita si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne de vitel