Mazare cu carne de vita si cartofi

de - TABITA - in Vita, 1 Iun 2013 | 2637 vizualizari

 

O mancarica gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de mazare (2x400g)
  • 400 g carne de vita pentru gulas
  • 4 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingura vegeta
  • putin ulei/unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de vita si cartofi:

Se curata legumele de coaja

Ceapa se toaca, carofii se taie cubulete mici, 1 morcov se taie rondele subtiri, ceilalti morcovi se dau pe razatoarea mica.  Se scurge apa din conserve si se clateste mazarea pana ce apa devine clara.

Intr-o oala se pune untul sau uleiul la incins se adauga ceapa si se lasa pana devine sticloasa.

Se adauga morcovii si se lasa pana isi schimba culoarea si se inmoaie putin.

Se adauga carnea si se lasa sa se caleasca pe ambele parti.

Se adauga apa cat sa acopere carnea, se pune vegeta si se lasa sa fiarba la foc mic. 

Cand carnea e aproape gata, se adauga cartofii. Daca e necesar mai completati cu apa.

Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga mazarea. Apoi, marar, sare, piper, dupa gust.

 

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de vita si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Mazare cu carne de vita si cartofi-0
Mazare cu carne de vita si cartofi-1
Mazare cu carne de vita si cartofi-2
Mazare cu carne de vita si cartofi-3
Mazare cu carne de vita si cartofi-4
Mazare cu carne de vita si cartofi-5
Mazare cu carne de vita si cartofi-6
Mazare cu carne de vita si cartofi-7
Mazare cu carne de vita si cartofi-8
Mazare cu carne de vita si cartofi-9
Mazare cu carne de vita si cartofi-10
Mazare cu carne de vita si cartofi-11

COMENTARII (26)

- TABITA -

- TABITA - 1

02.06.2013, 01:12

Multumesc Loredana

gio

gio 1

02.06.2013, 01:23

- TABITA -

- TABITA - 1

02.06.2013, 10:55

Gio

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!