Mazare cu cartofi a la grec

de eleny2010 in Mancaruri de legume, 2 Noi 2010 | 2230 vizualizari

 

usor de retinut si de facut. putin schimbata reteta fata de a noastra. dar gustoasa !

 

INGREDIENTE

  • 1borcan (plic) de mazare 450gr
  • 1 cartof mai maricel
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • sare si piper
  • bulion
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu cartofi a la grec:

Se curata cartoful si se taie in 4 , ceapa se da prin razatoare . iar morcovul il taiem rondele mici.


se pune ulei in cratita si se pune ceapa,cartoful si morcovul sa se caleasca.se amesteca timp de 1 timp .sa se caleasca si sa nu sa arda cratita la fund.


se spala mararul si se toaca marunt,adaugandu-se cu celelalte ingrediente.


Dupa aceea se pune si mazarea si se amesteca putin sa se caleasca. Se condimenteaza cu sarea si piperul si se adauga 2 pahare de apa sau cat este nevoie. se pune la fiert la foc mic si cand incepe sa fiarba se adauga si jumatate de lingura de bulion sau cat este nevoie sa se inroseasca mancarea.


Pofta buna!!!!!!

 

TIPS-URI

1

Eu folosesc in mancaruri ulei de masline

2

Merge servita cu branza .

3

cine vrea ,poate sa adauge si putin cimbru (mie nu imi place).

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu cartofi a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

eleny2010 1

16.12.2010, 15:37

va multumesc mult. acum am vazut urarile voastre.

adry88 1

13.05.2011, 15:59

MIUTA 1

17.11.2011, 23:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi cu sos de rosii