Mazare cu inimioare de curcan

de ANCA in Curcan, 19 Oct 2009 | 5054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg inimi curcan
  • 1 kg mazare
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • cimbru
  • marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu inimioare de curcan:

Inimile curatate si spalate, se pun la fiert 20 minute.

Ceapa taiata solzi si morcovul taiat rondele se pun la inabusit cu putin ulei, iar dupa cateva minute se adauga inimioarele fierte, cimbrul, si se acopera cratita cu capac, lasand la foc mediu cam 10 minute. Din cand in cand adaugam cate putina zeama in care au fiert inimile. Apoi punem mazarea (am avut mazare congelata in vara), pasta de tomate si adaugam zeama cat sa acopere mancarea. 

Lasam pe foc pana cand mazarea este gata, adaugam usturoiul tocat marunt, mararul, mai lasam pe foc 1-2 minute, potrivim cu sare gustul si gata mancarica!:)

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu inimioare de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Mihaela 1

19.10.2009, 21:00

si Andra papa mazare.. si asa ii mai place sa culeaga boabele din farfurie

Oana 1

19.10.2009, 22:58

Eee, chiar am cumparat un pachetel de mazare congelata si tot asteptam sa-l fac...maine fac si eu sa vad ce parere are pofticiosu' mic La fel fac si eu, mazare cu morcov si ceapa

ANCA 1

20.10.2009, 11:15

bafta cu Steful, dar la cum il stiu eu, nu-mi fac griji sa rateze ceva bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro