Mazare cu inimioare de curcan

de ANCA in Curcan, 19 Oct 2009 | 5191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg inimi curcan
  • 1 kg mazare
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • cimbru
  • marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu inimioare de curcan:

Inimile curatate si spalate, se pun la fiert 20 minute.


Ceapa taiata solzi si morcovul taiat rondele se pun la inabusit cu putin ulei, iar dupa cateva minute se adauga inimioarele fierte, cimbrul, si se acopera cratita cu capac, lasand la foc mediu cam 10 minute. Din cand in cand adaugam cate putina zeama in care au fiert inimile. Apoi punem mazarea (am avut mazare congelata in vara), pasta de tomate si adaugam zeama cat sa acopere mancarea.


Lasam pe foc pana cand mazarea este gata, adaugam usturoiul tocat marunt, mararul, mai lasam pe foc 1-2 minute, potrivim cu sare gustul si gata mancarica!:)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu inimioare de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Mihaela 1

19.10.2009, 21:00

si Andra papa mazare.. si asa ii mai place sa culeaga boabele din farfurie

Oana 1

19.10.2009, 22:58

Eee, chiar am cumparat un pachetel de mazare congelata si tot asteptam sa-l fac...maine fac si eu sa vad ce parere are pofticiosu' mic La fel fac si eu, mazare cu morcov si ceapa

ANCA 1

20.10.2009, 11:15

bafta cu Steful, dar la cum il stiu eu, nu-mi fac griji sa rateze ceva bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut