Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl in Curcan, 15 Oct 2021 | 3810 vizualizari

 

Pentru această rețetă am avut ca sursă de inspirație o rețetă de-a Dianei, de la Savori Urbane. edlicioase și v-o recomand cu drag!

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de curcan
  • usturoi granulat
  • busuioc uscat
  • pătrunjel uscat
  • boia de ardei dulce afumată
  • sare
  • piper măcinat
  • 200 g fulgi de porumb
  • 50 g pesmet
  • 2 ouă
  • ulei pentru prăjit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb:

Tai pieptul de curcan în fâșii aproximativ egale, lungi și înguste.Pui fâșiile de carne într-un bol, adaugi condimentele și le amesteci bine.
Bați ouăle ușor cu furculița și mărunțești fulgii de porumb cu mâna. Poți să-i bagi într-o pungă de plastic și să-i zdrobești ușor cu un sucitorul.
Pui carnea în oul bătut. Scoți fâșiile din ou una câte una, cu ajutorul unei furculițe, le scurgi ușor și le pui în farfuria cu fulgi de porumb.
Pe o tavă presari pesmetul și așezi bucățelele de carne, după ce le tăvălești prin fulgii de porumb. Deasupra presari, de asemenea, niște pesmet și scuturi un pic tava. Deoarece fulgii de porumb sunt destul de mari rămân locuri în care ei nu se lipesc iar acestea se completează cu pesmet.
Fâșiile de piept de curcan le prăjești în baie de ulei, la foc mediu către mare până se rumenesc pe o parte, apoi pe cealaltă parte. Le scoți pe șervețele absorbante.
Le servești fierbinți, imediat după prăjire alături de garnitura preferată (piure, salată, murături, cartofi prăjiți).

Eu le-am servit cu cartofi pregătiți la friteuza cu aer cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

17.10.2021, 20:09

Grozave sunt! Cel putin, eu cand fac, mananc cele mai multe bucati! Doar ca le coc in cuptor!

oanapl 1

18.10.2021, 10:04

Super idee Rocsi! O să încerc și eu să le coc la cuptor.

Anett 1

02.12.2021, 15:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate