Mazare cu piept de pui

de Lorra in Pui, 22 Feb 2012 | 3651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr. mazare (congelata)
  • 1 bucata piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • pasta tomate (1-2 linguri)
  • patrujel
  • piper si sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de pui:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand devine sticloasa, se adauga morcovul taiat feliute subtiri (sau dupa preferinta). Se mai lasa putin pe foc dupa care se adauga mazarea si se pune apa cat sa o acopere putin, apoi se potriveste de sare.


Separat se prajeste doar putin pieptul de pui taiat cubulete si se adauga in mazare. Se lasa la fiert pana ce mazarea devine moale si zeama a mai scazut, se adauga pasta de tomate in cantitatea dorita, piperul si la final patrunjelul tocat marunt, dupa care se mai potriveste de sare daca este cazul. Se mai lasa 10 min. dupa care se ia de pe foc. I-am facut si putin rantas (din apa cu faina) pentru a creea un sos mai consistent, cu 10 min. inainte de a fi gata.


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lorra 1

23.02.2012, 10:35

pupici fetelor, ma bucur ca este si pe placul vostru

Rocsi 1

23.02.2012, 11:04

ce mult imi place...

Lorra 1

23.02.2012, 12:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu aripi de pui