Snitele de pui cu cartofi noi

de Corinuta in Pui, 26 Iun 2010 | 2007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 150 g pesmet
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 kg cartofi noi rosii
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita boia
  • 3 linguri ulei
  • frunze de patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu cartofi noi:

Pieptul de pui se spala, se sterge si se feliaza. Se bate fiecare felie si se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare. Se pregatesc pe doua farfurii faina si pesmetul. Se pune uleiul la incins. Feliile de carne se trec pe rand prin faina, ou si pesmet si se prajesc trei-patru minute pe fiecare parte.


Cartofii se curata si se taie cubulete. Se fierb 15 minute in apa cu sare, apoi se strecoara. In 3 linguri de ulei se pune la calit ceapa taiata cubulete. Cand e sticloasa se adauga boiaua, se opreste focul si se amesteca cu cartofii. Deasupra se presara patrunjelul tocat marunt.


Se serveste cu o salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Ramonaky 1

26.06.2010, 18:12

si pe gustul meufoarte bune5 furcu si de la mine

Dana Cristea - pusikmea 1

26.06.2010, 22:18

si al meu

Corinuta 1

27.06.2010, 12:50

Multumesc Ramo, multumesc Dana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Kievskaia