Pulpe pui in bacon la cuptor

de - Andreea - in Pui, 18 Mar 2016 | 3444 vizualizari

 

Eu am folosit partea superioara de la pulpe ...au fost delicioase ...mai ales baconul crocant ...

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui ( partea superioara)
  • 4 felii bacon
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pui in bacon la cuptor:

Mai intai spalam pulpele si le punem la fiert in apa rece cu sare. Lasam sa fiarba la foc potrivit. Cand pulpele au fiert, le scoatem intr-o sita si lasam sa se raceasca putin. 

Indepartam pielita pulpelor ( dupa plac o puteti lasa ) si ''imbracam'' fiecare pulpa cu bacon.

Tapetam o tava cu hartie de copt . 

Asezam pulpele in tava si le stropim cu ulei de masline . 

Dam tava la cuptorul incins la 200 grade, pana ce baconul este crocant . 

Se servesc calde alaturi de o portie de cartofi prajiti, asa cum am facut noi, o salata sau orice altceva va este pe plac. 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pui in bacon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui cu cartofi natur