Pulpe de pui la cuptor

de T I M E A in Pui, 23 Mar 2013 | 22923 vizualizari

 

Cred ca sunteti de acord cu mine ca aceasta mancare este minunata pentru o zi de sambata sau duminica in familie. Pulpe rumenite, piure de cartofi si salata de ardei copti = un pranz perfect.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe inferioare de pui
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • 1 cana mica de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu toate condimentele.  

Pulpele de pui spalate si curatate de eventualele pene care nu au ce cauta acolo, le trecem prin uleiul condimentat si le asezam intr-o tava.  

Daca ramane ceva sos il turnam peste pulpe, apoi adaugam apa in tava si dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 45-50 minute.  

La intervale de 15 minute intoarcem pulpele de pe o parte pe alta.  

Verificam cu o furculita daca carnea este patrunsa inainte de a scoate din cuptor.

Servim cu piure de cartofi si salata de ardei copti.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Putem folosi si pulpe superioare

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

T I M E A 1

26.03.2013, 19:29

asa e Irina

babi5 1

06.01.2014, 07:40

getix 1

31.01.2015, 15:17

Foarte bune Timea, le-am facut si eu azi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui Jakob