Pulpe de pui pe varza

de MotanLaOale in Pui, 9 Mar 2017 | 2433 vizualizari

 

Nu ma asteptam sa fie asa de bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 verze murate
  • 100 ml ulei
  • piper
  • boia
  • vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe varza:

Varza se lasa in apa rece 3-4 ore, pentru a se desara. Se toaca marunt, eliminand cotoarele, se stoarce in pumn si se pune intr-un castron.


Se pun 50 ml ulei intr-o cratita si se pune varza in ea. Se presara piper si se amesteca bine.


Se introduce in cuptor pentru 2 ore, amestecand din sfert in sfert de ora.


Pulpele se pun intr-o tava cu 50 ml ulei si se presara cu vegeta, piper si boia pe ambele parti.


Se adauga putina apa si se introduc in cuptor pentru 1 ora, intorcand de 2-3 ori.


Cand sunt facute, se scoate tava din cuptor si se scot pulpele pe o farfurie.


Punem varza calita in tava de la pulpe si se amesteca cu zeama ramasa in tava.


Punem pulpele deasupra si se mai introduce in cuptor 30 de minute, sa se rumeneasca frumos.


Se serveste calda.


Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

madi_marin 1

09.03.2017, 20:19

mmm...delicios!

MotanLaOale 1

09.03.2017, 20:39

Multumesc

kytz 1

10.03.2017, 10:33

Recunosc că nu am mâncat carne de pui cu varză (de principiu asociez carnea de porc, mai ales afumată, cu varză), dar dacă zici că a ieșit ceva bun, te cred pe cuvânt!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

ieri la 19:31

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

ieri la 13:53

Desert Preanici sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

pe 27.09 la 21:48

Desert Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

pe 27.09 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu cascaval afumat si sos tzatziky