Pulpe de pui pe varza

de MotanLaOale in Pui, 9 Mar 2017 | 4217 vizualizari

 

Nu ma asteptam sa fie asa de bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 verze murate
  • 100 ml ulei
  • piper
  • boia
  • vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe varza:

Varza se lasa in apa rece 3-4 ore, pentru a se desara. Se toaca marunt, eliminand cotoarele, se stoarce in pumn si se pune intr-un castron.

Se pun 50 ml ulei intr-o cratita si se pune varza in ea. Se presara piper si se amesteca bine.

Se introduce in cuptor pentru 2 ore, amestecand din sfert in sfert de ora.

Pulpele se pun intr-o tava cu 50 ml ulei si se presara cu vegeta, piper si boia pe ambele parti.

Se adauga putina  apa si se introduc in cuptor pentru 1 ora, intorcand de 2-3 ori.

Cand sunt facute, se scoate tava din cuptor si se scot pulpele pe o farfurie.

Punem varza calita in tava de la pulpe si se amesteca cu zeama ramasa in tava.

Punem pulpele deasupra si se mai introduce in cuptor 30 de minute, sa se rumeneasca frumos.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

madi_marin 1

09.03.2017, 20:19

mmm...delicios!

MotanLaOale 1

09.03.2017, 20:39

Multumesc

kytz 1

10.03.2017, 10:33

Recunosc că nu am mâncat carne de pui cu varză (de principiu asociez carnea de porc, mai ales afumată, cu varză), dar dacă zici că a ieșit ceva bun, te cred pe cuvânt!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui