Mazare cu piept de pui

de Panacris in Pui, 12 Mai 2012 | 841 vizualizari

 

O mancarica simpla si aromata!

 

INGREDIENTE

  • piept de pui 500 g.,
  • praf de curry
  • sare iodata
  • mazare 300 g.,
  • morcov 1 bucata,
  • ceapa verde 4 fire
  • ulei de masline
  • marar boia dulce de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de pui:

Pieptul de pui se taie bucatele, se condimenteaza cu paf de curry si sare, se incinge tigaia doubleta, se prajeste in tigaie fara ulei. Intre timp se curata ceapa verde, sa taie marunt, se pune la calit cu putin ulei si apa. Morcovul se curata si se taie cubulete, se adauga la ceapa calita, impreuna cu mazarea. Se asezoneaza de sare, se adauga cca. 300 ml. apa si se lasa la fiert la foc mediu. Dupa ce s-a fiert mazarea se adauga un praf de boia dulce de ardei si marar, dupa gust tocat marunt si se mai lasa un clocot. Puiul se serveste alaturi de garnitura de mazare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mena29 1

13.05.2012, 09:12

Ce pofte imi faci,trebuie sa fac si eu imi place mazarea,imi place puiul,imi plac combinate!

Lau 1

13.05.2012, 10:16

place

Rocsi 1

13.05.2012, 14:59

Una din mancarurile care imi plac mult!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu piept de pui