Mazare cu piept de pui

de Panacris in Pui, 12 Mai 2012 | 2816 vizualizari

 

O mancarica simpla si aromata!

 

INGREDIENTE

  • piept de pui 500 g.,
  • praf de curry
  • sare iodata
  • mazare 300 g.,
  • morcov 1 bucata,
  • ceapa verde 4 fire
  • ulei de masline
  • marar boia dulce de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de pui:

Pieptul de pui se taie bucatele, se condimenteaza cu paf de curry si sare, se incinge tigaia doubleta, se prajeste in tigaie fara ulei. Intre timp se curata ceapa verde, sa taie marunt, se pune la calit cu putin ulei si apa. Morcovul se curata si se taie cubulete, se adauga la ceapa calita, impreuna cu mazarea. Se asezoneaza de sare, se adauga cca. 300 ml. apa si se lasa la fiert la foc mediu. Dupa ce s-a fiert mazarea se adauga un praf de boia dulce de ardei si marar, dupa gust tocat marunt si se mai lasa un clocot. Puiul se serveste alaturi de garnitura de mazare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mena29 1

13.05.2012, 09:12

Ce pofte imi faci,trebuie sa fac si eu imi place mazarea,imi place puiul,imi plac combinate!

Lau 1

13.05.2012, 10:16

place

Rocsi 1

13.05.2012, 14:59

Una din mancarurile care imi plac mult!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu piept de pui