Pui cu sos de smantana si tarhon

de gaby_duceag in Pui, 29 Iun 2011 | 2606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 350-400 gr smantana
  • doua cepe
  • usturoi (dupa gust, eu pun...cat de mult ;)) )
  • 1-2 linguri amidon (optional)
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • 2 linguri unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de smantana si tarhon:

Se incinge untul intr-o tigaie. Pulpele de pui se spala bine si se injumatatesc. Se pun in uleiul incins si se rumenesc pe toate partile. In momentul in care le intoarceti prima data carnea ,adaugati ceapa taiata julienne. Dupa ce pulpele-s rumenite usor adaugati apa cat sa le cuprinda. Puneti capac si lasati sa fiarba la foc mic.


Cand sunt aproape fierte aveti doua variante:


- fie luati capacul si lasati sa scada sosul la jumatate si adaugati smantana.


- fie amestecati smantana cu amidonul, o diluati cu sos si o adaugati in cratita. In al doilea caz veti avea mai mult sos, in primul renuntati la amidon dar aveti sos putintel.


Lasati sa fiarba fara capac, adaugati sare,piper si tarhon taiat marunt. Mai lasati un clocot si gata. Serviti cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

gaby_duceag 1

30.06.2011, 18:25

va multumesc frumos
diana, am carioci

Lau 1

02.07.2011, 09:31

Georgiana78 1

19.01.2013, 12:56

Si cu usturoiul ce facem....???? Foarte gustos, am incercat si eu reteta ta, dar cu usturoi...!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

OLADI - Clatite rusesti

de Ina 7

ieri la 22:56

Tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

de katty 5

ieri la 20:33

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si sos de mustar