Mazare cu pui

de Carmen_Ana in Pui, 15 Mai 2014 | 1610 vizualizari

 

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by byLaura http://www.bucataras.ro/retete/mazare-cu-piept-de-pui-30025.html

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (cca 600 g)
  • 0,450 g mazare verde congelata
  • un fir de ceapa verde
  • un morcov
  • o lingura paste de tomate
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 0,500 ml apa
  • 1/2 lingurita amidon
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pui:

Ceapa si morcovul le-am curatat si le-am spalat,apoi le-am taiat felii/cuburi.


Fiecare pulpa de pui am taiat-o in 3 buc mai mici.


In oala de teflon am turnat uleiul si am asezat bucatile de carne,le-am presarat cu sare si piper macinat.


Am setat functia FRY(prajire) si timpul 15 min,in acest interval am intors bucatile de carne pt rumenirea pe toate partile,iar in ultimele 5 minute am adaugat ceapa si morcovul.


Cand s-a terminat programul,am adaugat in oala mazarea congelata si apa .


Am setat programul STEW si timpul 30 min.


Cu 10 min inainte de terminarea programului,am adaugat pasta de tomate amestecata cu amidonul si boiaua dulce,am dat gust cu sare.


Am lasat sa se termine programul,apoi aparatul a trecut automat pe KEEP WARM pana la servirea mancarii.



 

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

16.05.2014, 00:24

Rocsi 1

16.05.2014, 22:25

Pe gustul meu

Lorra 1

21.05.2014, 13:50

Arata tare bine, ador mazarea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de mazăre cu carne de pui