Mazare cu pui asa ca la mama acasa

de RuxyRux in Pui, 27 Ian 2012 | 4135 vizualizari

 

O mancare tare gustoasa si mereu preferata de copiii mei asa cum mi-o pregatea si mama in copilarie si mult o mai iubeam...

 

INGREDIENTE

  • o caserola cu pulpe, partea superioara ( in jur de 6 bucati)
  • un piept de pui
  • 3-4 linguri bulion de legume( vezi reteta in pagina mea)
  • 2-3 linguri bulion de rosii
  • doua borcane de mazare( putem pune  si mazare congelata)
  • 2 cepe mari
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • marar
  • 3 linguri ulei ( eu am pus de palmier)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pui asa ca la mama acasa:

Intr-o cratita punem uleiul, il incingem usor, apoi sotam ceapa peste care punem si un praf de sare apoi adaugam doua linguri de apa si o lasam pe foc 3-4 minute sa se inabuse, adaugam si carnea( ii scoatem pielita), mazarea( eu am pus la borcan) mai lasam pe foc 5-6 minute, adaugam apa si lasam sa fiarba acoperit. La jumatatea fierberii punem bulionul de legume care da un gust deosebit de bun si cel de rosii, condimentele boiaua, zaharul, sarea, piperul potrivim de gust si la sfarsit vom pune mararul tocat.


Gustoasa tare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pui asa ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

alinutzika 1

28.01.2012, 15:39

e delicioasa!

diaconta 1

29.01.2012, 07:54

ce-mi placeeeeeeee

DIANA B 1

04.02.2012, 10:33

Am salivat toata , doar la descrierea retetei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu aripi de pui