Mazare noua cu coaste

de mihaelaM in Porc, 15 Iul 2011 | 2812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500g mazare
  • coaste porc
  • 1ceapa
  • 2linguri bulion de ardei
  • cimbru
  • 2 foi dafin
  • sare
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare noua cu coaste:

Mazarea am spalat-o si am pus-o la fiert.


Coastele le-am prajit la tigaia dry cooker,cand au fost gata le-am scos pe o farfurioara,apoi am mai pus un strop de ulei si am adaugat ceapa taiata marunt.Am acoperit cu capacul si din cand in cand am miscat tigaia pt a se cali ceapa uniform.


Cand mazarea a fost fiarta am adaugat ceapa,coastele,sarea,bulionul de ardei,foile de dafin si cimbrul si am mai lasat cam 10-15 min la foc mic,apoi am data la o parte si am pus mararul taiat marunt.pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare noua cu coaste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

DIANA B 1

18.07.2011, 12:53

Cte-o poza ptr fiecare , sau cum ?

mihaelaM 1

18.07.2011, 18:42

nu cate o portie pt fiecare....pt cine vine la mine

kamy 1

20.07.2011, 19:43

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu carne