Mazare noua cu coaste

de mihaelaM in Porc, 15 Iul 2011 | 4779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500g mazare
  • coaste porc
  • 1ceapa
  • 2linguri bulion de ardei
  • cimbru
  • 2 foi dafin
  • sare
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare noua cu coaste:

Mazarea am spalat-o si am pus-o la fiert.

Coastele le-am prajit la tigaia dry cooker,cand au fost gata le-am scos pe o farfurioara,apoi am mai pus un strop de ulei si am adaugat ceapa taiata marunt.Am acoperit cu capacul si din cand in cand am miscat tigaia pt a se cali ceapa uniform.

Cand mazarea a fost fiarta am adaugat ceapa,coastele,sarea,bulionul de ardei,foile de dafin si cimbrul si am mai lasat cam 10-15 min la foc mic,apoi am data la o parte si am pus mararul taiat marunt.pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare noua cu coaste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (17)

DIANA B 1

18.07.2011, 12:53

Cte-o poza ptr fiecare , sau cum ?

mihaelaM 1

18.07.2011, 18:42

nu cate o portie pt fiecare....pt cine vine la mine

kamy 1

20.07.2011, 19:43

place

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare