Mazare noua cu coaste

de mihaelaM in Porc, 15 Iul 2011 | 2753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500g mazare
  • coaste porc
  • 1ceapa
  • 2linguri bulion de ardei
  • cimbru
  • 2 foi dafin
  • sare
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare noua cu coaste:

Mazarea am spalat-o si am pus-o la fiert.


Coastele le-am prajit la tigaia dry cooker,cand au fost gata le-am scos pe o farfurioara,apoi am mai pus un strop de ulei si am adaugat ceapa taiata marunt.Am acoperit cu capacul si din cand in cand am miscat tigaia pt a se cali ceapa uniform.


Cand mazarea a fost fiarta am adaugat ceapa,coastele,sarea,bulionul de ardei,foile de dafin si cimbrul si am mai lasat cam 10-15 min la foc mic,apoi am data la o parte si am pus mararul taiat marunt.pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare noua cu coaste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

DIANA B 1

18.07.2011, 12:53

Cte-o poza ptr fiecare , sau cum ?

mihaelaM 1

18.07.2011, 18:42

nu cate o portie pt fiecare....pt cine vine la mine

kamy 1

20.07.2011, 19:43

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu carne