Meatloaf cu Feta in sos de rosii picant

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 14 Sep 2015 | 784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru meatloaf:
  • 300 grame carne tocata de vita, bio
  • 2 linguri pesmet
  • 30 grame branza feta
  • 1 ou bio
  • 1 morcov ras
  • 1 lingurita oregano
  • 20 grame branza de burduf in scoarta de brad
  • Pentru sos:
  • 1 chili taiat longitudinal si fara seminte
  • ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 500 ml passata
  • 1 lingurita oregano
  • sare/piper
  • putin rozmarin tocat
  • 3 morcovi, taiati longitudinal
  • 250 grame spaghete integrale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Meatloaf cu Feta in sos de rosii picant:

Se aseaza morcovii intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline si se introduc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius unde vor ramane pentru 10 minute.


Intre timp, se amesteca carnea cu pesmetul, morcovul ras, sare, piper, pesmet, oregano si branza feta. Se formeaza intr-o chiftea nu foarte compacta. Dupa ce a expirat timpul pentru morcovi, se aseaza chifteaua in mijlocul tavii, impingand morcovii spre margini. Se gateste 20 de minute.


Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se caleste chiliul la foc mic. Intre timp se toaca ceapa si usturoiul. Se indeparteaza chiliul din tigaie si se pastreaza pe o farfurie. In aceeasi tigaie, se calesc ceapa si usturoiul la foc mic, 10 minute. Se adauga passata, oregano si putina apa si se lasa 2-3 minute, pana e gata meatloaf-ul.


Se scot morcovii pe o farfurie, se toarna sosul de jur-imprejurul chifelei, se aseaza morcovii in sos, se presara branza de burduf pe meatloaf si se aseaza chiliul deasupra impreuna cu rozmarinul. Se introduce inapoi in cuptor pentru 5-10 minute, pana se topeste branza si devine aurie.


Intre timp, se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.


Se serveste meatloaful cu sos si spaghete.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Meatloaf cu Feta in sos de rosii picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Camelya 1

14.09.2015, 21:50

Arata interesant!

MotanLaOale 1

14.09.2015, 21:59

-Licurici- 1

15.09.2015, 07:51

Super bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Salata cu piept de rata si crutoane gigantice