Medaglioni cu sunca, mozzarella si busuioc

de mihaelar63 in Paste, 30 Iun 2020 | 170 vizualizari

 

  Ce faci repede de pofta si de foame ? Raspunsul potrivit:  paste . Daca  lucrezi eficient , organizat si rapid  in 15 minute ai pus pe masa  mancarea .Medaglioni- o frumusete de paste umplute cu busuioc si nuci de pin .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr medaglioni cu busuioc si nuci de pin
  • 150 gr sunca
  • 150 gr mozzarellla proaspata
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 tija usturoi verde
  • sare
  • piper negru macinat
  • frunzulite de busuioc verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medaglioni cu sunca, mozzarella si busuioc:


  • Porniti la inceput fierbatorul si incalziti apa pentru paste .

  • Maruntiti usturoiul verde si sunca.

  • Feliati mozzarella in rondele .

  • Puneti apa din fierbator in oala pe aragaz . Sarati .

  • Cand apa clocoteste fierbeti pastele respectand timpul indicat pe ambalaj.

  • Atentie , sunt paste artizanale si trebuie eventual limpezite cu apa rece daca nu le folositi imediat .

  • Sotati usor in ulei de masline , usturoiul si sunca.

  • Eu am pus mai intai sunca si am lasat pana a devenit usor crocanta .

  • Usturoiul sepune mai tarziu pentru ca fiind tanar , s-ar pute aarde si deveni amarui.

  • Pastele se scurg de apa si se distribuie in farfurii .

  • In mod egal distribuiti peste ele cubuletele de sunca si uleiul in care s-au prajit.

  • Continuati cu rondelele de mozzarella . Peste acestea puneti cate o frunza de busuioc verde .

  • La sfarsit piparati cu piper negru proaspat macinat .

  • Italienii ar fi dat o nota finala cu un plusa de ulei de masline .

  • Cum eu nu sunt italianca , am sarit peste pasul acesta :D


Buon appetito !!!

TIPS-URI

1

Porniti la inceput fierbatorul si incalziti apa pentru paste ,pentru reducerea timpului de preparare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Medaglioni cu sunca, mozzarella si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

01.07.2020, 18:27

dantes 1

02.07.2020, 16:37

Interesant!

Gherca Daniela 1

02.07.2020, 16:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

4754 puncte

Constelatialeu

4145 puncte

Rocsi

3806 puncte

mihaelar63

3153 puncte

RODIMUR

3020 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beijos de Mulata
  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clatite cu banane si crema de ciocolata

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Gem de visine cu zmeura, fara zahar

de Rocsi 9

ieri la 18:47

Supa de dovleac cu smantana

pe 13.07 la 20:53

Salata Floare, cu fasole verde, porumb si carne de vitel

pe 13.07 la 19:08

Sarmale cu varza verde si carne de vitel, la vas roman

pe 13.07 la 13:15

RETETA RECOMANDATA
Cum sa prepari razalai de casa