Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor

de mihasara in Crap / Caras, 13 Oct 2015 | 835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 medalioane de crap
  • 1 cutie de rosii cubulete in suc de rosii
  • 1 lamaie
  • 10-15 masline de preferat fara samburi
  • 3 linguri de capere
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ardei iute
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor:


  1. Ungeti bine un vas de yenna sau un vas ceramic cu ulei de masline.

  2. Intre timp spalam bine pestele si il punem la scurs intr-o sita.

  3. Asezam pestele in tava, il stropim cu suc de lamaie si il condimentam cu sare si piper.

  4. Adaugam in tava si cimbru uscat sau crengute de cimbru proaspat.

  5. Adaugati rosiile din cutie, caperele si maslinele.

  6. Punem in tava si usturoiul taiat felii subtiri si ardei iute, taiat felii sau fulgi de chilli.

  7. Introducem vasul in cuptorul preincalzit si il lasam cam 20 de minute la 200 grade Celsius.

  8. In momentul servirii,mai stropiti peste cu putin suc de lamaie.

  9. Presarati patrunjel proaspat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Andra_Constantinescu 1

13.10.2015, 18:50

Panacris 1

13.10.2015, 21:38

mihasara 1

15.10.2015, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap