Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor

de mihasara in Crap / Caras, 13 Oct 2015 | 3027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 medalioane de crap
  • 1 cutie de rosii cubulete in suc de rosii
  • 1 lamaie
  • 10-15 masline de preferat fara samburi
  • 3 linguri de capere
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ardei iute
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor:

  1. Ungeti bine un vas de yenna sau un vas ceramic cu ulei de masline.
  2. Intre timp spalam bine pestele si il punem la scurs intr-o sita.
  3. Asezam pestele in tava, il stropim cu suc de lamaie si il condimentam cu sare si piper.
  4. Adaugam in tava si cimbru uscat sau crengute de cimbru proaspat.
  5. Adaugati rosiile din cutie, caperele si maslinele.
  6. Punem in tava si usturoiul taiat felii subtiri si ardei iute, taiat  felii sau fulgi de chilli.
  7. Introducem vasul in cuptorul preincalzit si il lasam cam 20 de minute la 200 grade Celsius.
  8.  In momentul servirii,mai stropiti peste cu putin suc de lamaie.
  9. Presarati patrunjel proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Caras proaspat in faina de malai