Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor

de mihasara in Crap / Caras, 13 Oct 2015 | 643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 medalioane de crap
  • 1 cutie de rosii cubulete in suc de rosii
  • 1 lamaie
  • 10-15 masline de preferat fara samburi
  • 3 linguri de capere
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ardei iute
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor:

  1. Ungeti bine un vas de yenna sau un vas ceramic cu ulei de masline.
  2. Intre timp spalam bine pestele si il punem la scurs intr-o sita.
  3. Asezam pestele in tava, il stropim cu suc de lamaie si il condimentam cu sare si piper.
  4. Adaugam in tava si cimbru uscat sau crengute de cimbru proaspat.
  5. Adaugati rosiile din cutie, caperele si maslinele.
  6. Punem in tava si usturoiul taiat felii subtiri si ardei iute, taiat  felii sau fulgi de chilli.
  7. Introducem vasul in cuptorul preincalzit si il lasam cam 20 de minute la 200 grade Celsius.
  8.  In momentul servirii,mai stropiti peste cu putin suc de lamaie.
  9. Presarati patrunjel proaspat.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Andra_Constantinescu

Andra_Constantinescu 1

13.10.2015, 18:50

Panacris

Panacris 1

13.10.2015, 21:38

mihasara

mihasara 1

15.10.2015, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53