Caras cu ciuperci si sos de vin

de vero_closca in Crap / Caras, 21 Feb 2011 | 3348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg caras
  • 500g ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 pahar mare vin alb sec sau demisec
  • ulei de floarea soarelui (pentru prajit pestele)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras cu ciuperci si sos de vin:

se curata pestele,se spala si se usuca cu un servet curat.


se cresteaza din loc in loc si se condimenteaza cu sare si piper apoi se prajeste in putin ulei pe ambele parti.


separat se caleste usor ceapa tocata marunt in ulei de masline,apoi se adauga ciupercile curatate si taiate felii si se lasa pana scade zeama pe care o lasa ciupercile.


se stinge cu vin alb,se condimenzeaza cu cimbru,sare si piper ,se pun si cateii de usturoi taiati pe lung si se adauga pestele deasupra .


se lasa sa se patrunda pestele si sa scada putin sosul.


se serveste cald dar la fel de bun este si rece.


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras cu ciuperci si sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

21.02.2011, 17:02

bun

Cris2711 1

21.02.2011, 17:12

MIUTA 1

21.02.2011, 23:06

Peste mananc si doua portii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu orez si ciuperci