Medalion de somon in crusta de ierburi

de Bunica in Somon, 31 Mai 2013 | 3925 vizualizari

 

Medalionul de somon in crusta de ierburi aromat ,gustos si usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 1 medalion de somon
  • 1 lingura pesmet alb
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie rasa
  • sare
  • piper
  • ierburi italiene
  • un catel usturoi
  • 2 linguri vin alb
  • Salata de fasole galbena:
  • o mana de fasole(eu am avut-o in congelator)
  • o lingura marar verde tocat
  • 1 catel usturoi tocate marunt
  • sare
  • piper
  • o lingurita ulei de masline
  • o lingurita zeama de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de somon in crusta de ierburi:

Intr-un castron se pun:pesmetul,patrunjelul tocat marunt,coaja de lamaie,sare,piper,ierburile italiene,catelul de usturoi tocat marunt si uleiul de masline.Se amesteca bine.


Medalionul de somon se spala,sareaza,pipereaza si se unge cu putin ulei de masline.


Bucata de peste se da prin amestecul de ierburi.


Un vas de ceramica ,se unge cu putin ulei de masline.


Medalonul de somon se aseaza in vas.Deasupra se toarna cele 2 linguri de vin alb.


Vasul se acopera cu folie de staniol alimentar.


Se da cuptorul incins lla 175 grade timp de 20 de minute.


Dupa 20 de minute se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca usor inca 10 minute


Cat pestele este la cuptor se pregateste salata.


Fasolea se da in fiert,se taie ,sareaza, pipereaza.


Se adauga mararul tocat,usturoiul si zeama de lamaie.


Totul se stropeste cu ulei de masline.


 

TIPS-URI

1

Medalionul de somon se poate servi cu salata si garnitura dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de somon in crusta de ierburi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Bunica 1

03.06.2013, 09:11

loredanaaa 1

03.06.2013, 19:03

ce mult imi place

Micutza Luana 1

05.06.2013, 20:09

delicioos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Somon si pastrav la cuptor