Medalion de somon in crusta de ierburi

de Bunica in Somon, 31 Mai 2013 | 2996 vizualizari

 

Medalionul de somon in crusta de ierburi aromat ,gustos si usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 1 medalion de somon
  • 1 lingura pesmet alb
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie rasa
  • sare
  • piper
  • ierburi italiene
  • un catel usturoi
  • 2 linguri vin alb
  • Salata de fasole galbena:
  • o mana de fasole(eu am avut-o in congelator)
  • o lingura marar verde tocat
  • 1 catel usturoi tocate marunt
  • sare
  • piper
  • o lingurita ulei de masline
  • o lingurita zeama de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de somon in crusta de ierburi:

Intr-un castron se pun:pesmetul,patrunjelul tocat marunt,coaja de lamaie,sare,piper,ierburile italiene,catelul de usturoi tocat marunt si uleiul de masline.Se amesteca bine.


Medalionul de somon se spala,sareaza,pipereaza si se unge cu putin ulei de masline.


Bucata de peste se da prin amestecul de ierburi.


Un vas de ceramica ,se unge cu putin ulei de masline.


Medalonul de somon se aseaza in vas.Deasupra se toarna cele 2 linguri de vin alb.


Vasul se acopera cu folie de staniol alimentar.


Se da cuptorul incins lla 175 grade timp de 20 de minute.


Dupa 20 de minute se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca usor inca 10 minute


Cat pestele este la cuptor se pregateste salata.


Fasolea se da in fiert,se taie ,sareaza, pipereaza.


Se adauga mararul tocat,usturoiul si zeama de lamaie.


Totul se stropeste cu ulei de masline.


 

TIPS-URI

1

Medalionul de somon se poate servi cu salata si garnitura dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de somon in crusta de ierburi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Bunica 1

03.06.2013, 09:11

loredanaaa 1

03.06.2013, 19:03

ce mult imi place

Micutza Luana 1

05.06.2013, 20:09

delicioos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon si pastrav la cuptor