Somon prajit de Vinerea Mare

de Cris2711 in Somon, 25 Mar 2016 | 1263 vizualizari

 

Planuit a fost sa il preparam la gratar,dar azi a plouat tare mult si a fost rece,asa vrand,nevrand am trecut la varianta prajit la tigaie.Dar a fost foarte bun si asa.

 

INGREDIENTE

  • 10 bucati somon fara cap
  • 400-500 gr. faina
  • sare
  • piper
  • jumatate cutie de Rama de 500 gr.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon prajit de Vinerea Mare:

Cele 10 bucati de somon se pregatesc pentru prajit.


Intr-o tava se pune faina.Vezi poze.


Somonul se sareaza si pipereaza pe dinauntru si pe dinafara.


Apoi se tavalesc prin faina.


Apoi in doua tigai mari se incinge bine Rama,impartita pentru cele doua tavi.


Se prajeste bine,doua bucati in fiecare tigaie.


Cele care sunt gata se pun intr-o tava mare la cuptor la 150°C pana se prepara si restul.


Cand sunt gata, se serveste alaturi de salate.


Noi am servit alaturi de salata de cartofi si salata de varza.


 

TIPS-URI

1

Intai se prajesc la foc incins,apoi se reduce temperatura.

2

Se poate servi langa orice fel de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon prajit de Vinerea Mare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Cris2711 1

28.03.2016, 12:47

Ksenya .Elucubratiiculinare,Geanina

Cris2711 1

28.03.2016, 12:47

Dante

Adele 1

15.04.2016, 19:33

Bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon in crusta de malai cu garnitura de orez.