Medalion de somon prajit

de Criss in Somon, 27 Mar 2015 | 4098 vizualizari

 

Aceasta nu e o reteta propriu-zisa, e doar o idee pentru un pranz usor si sanatos. Pestele imi place insa numai prajit, desi am incercat si la cuptor, si in folie si cu sos dar nu merge.... Astfel ca pe blogul meu nu veti gasi prea multe preparate din peste.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • medalion de somon
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • zeama de lime
  • Garnitura:
  • rondele de cartofi prajiti
  • salata asortata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de somon prajit:

Somonul se spala, se sterge cu un prosop de hartie, se sareaza si pipereaza apoi se prajeste in ulei uncins. Se serveste stropit cu zeama de lamaie, alaturi de garnitura preferata si o salata.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de somon prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

tarasmariana 1

28.03.2015, 08:24

Criss 1

28.03.2015, 17:12

Teo, daca de mine e vorba, imi place pestele.

Panacris 1

03.04.2015, 10:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon la tava a la Cryss