Melci aperitiv

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2011 | 2886 vizualizari

 

Pot fi consumati la micul dejun sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • suc de rosii
  • 2-300 g. cascaval
  • 1 borcan rosii uscate 
  • 200 g. masline fara samburi
  • 1 ou
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci aperitiv:

Se pregatesc ingredientele: cascavalul ras, maslinele, sucul de rosii, rosiile uscate, patrunjelul tocat si oul batut.


Aluatul se pune pe planseta si se adauga in ordine:


- sucul de rosii se intinde pe toata suprafata


-cascavalul ras


-maslinele fara samburi


-rosiile uscate se aseaza in 2 siruri la distanta de 15 cm.


-peste toate se presara patrunjel din abundenta


Se ruleaza aluatul, se portioneaza in felii de 1,5 cm.grosime si se pun in tava.


Tava se unge si se tapeteaza cu hartie de copt in prealabil.


Melcii se ung cu ou si se dau la cuptor. Se scot cand sunt usor rumeniti.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gratziela 1

21.06.2011, 22:55

apetisant!

horia 1

12.07.2011, 01:56

arata super,imagini extraordinare!

horia 1

12.07.2011, 02:00

cred ca ti-au iesit foarte gustosi.asa ceva inca n-am mancat pana acum.o sa incerc sa fac si eu,mai ales ca foaia o cumpar.interesanta reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume si cremwursti