Budinca din carne tocata

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 7515 vizualizari

 

Sa nu imi cereti ca nu mai am si nu am nici sectiune.................hihihi.

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 carnaciori
  • o mana de orez
  • 5 oua
  • faina
  • rozmarin
  • unt
  • cateva rosii cherry
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din carne tocata:

Sotam ceapa taiata marunt si ardeiul gras taiat cubulete  in putin unt.Carnaciorii ii taiem bucati mici si ii adaugam si pe ei si mai tinem pe foc cateva minute.

Se toaca carnea ,se pune intr-o tigaie si se inabuse  pe foc potrivit pana isi schimba culoarea si pana nu mai lasa zeama.

Orezul se spala si se pune la fiert in apa cu sare.Cand este gata fiert  se spala sub jet de apa si se scurge de apa.

Intr-un vas amestecam legumelele si carnaciorii sotati, carnea tocata ,orezul fiert, 3 oua,rozmarinul si condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine pentru o omogenizare completa.Intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina turnam compozitia de mai sus.Batem bine restul de oua , amestecam cu o lingura rasa de faina si turnam peste compozitie.Ornam cu rosii cherry , dam la cuptor pentru circa 45-50 min.Scoatem apoi din cuptor , lasam sa se raceasca , scoatem pe un platou si taiem.

Servim drept aperitiv ca atare sau cu sos de rosii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 20:29

Rocsi, multumesc..............

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 20:29

Taman bine Postavaru...............

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 20:30

Corina si tu salivezi?.................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume