Melci cu branza

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2011 | 3655 vizualizari

 

Deliciosi pentru micul dejun, sau ca si gustare in timpul zilei.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foetaj
  • 300g branza dulce
  • 100g branza feta
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 50g cascaval ras
  •  Pentru ornat  
  • 1 ou
  • Seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu branza:

Spalam mararul, ceapa si ardeiul si le tocam marunt. Intr-un bol, amestecam branzeturile, adaugam verdeata, ceapa si ardeiul si omogenizam. Separat, pregatim un ou batut bine, pentru uns melcisorii.


Intindem foaia de aluat, repartizam branza, pe toata suprafata lasand o margine de 2-3cm ne-acoperita, pe care o ungem cu ou batut. Rulam foaia, strans inspre marginea cu ou, care are rolul de a lipi rulada. Cu un cutit bne ascutit, taiem felii de aprox 2cm grosime, pe care le asezam culcate, intr-o tava tapetata cu gartie de copt. Cu o pensula, ungem fiecare melc cu ou batut si preseram deasupra, seminte de susan.


Punem tava in cuptorul dinainte incalzit, la foc mare, pentru 20-25’. Se pot servi calzi sau reci, simpli sau cu un pahar de lapte.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

LUK 1

11.02.2011, 17:55

buni buni

MIUTA 1

11.02.2011, 20:51

Foarte buni,am pus reteta la favorite o sa fac si eu

mena29 1

11.02.2011, 20:53

Mmmm,ce buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecel si branza