Melci cu branzica la cuptor

de ilinca_rox in Paste, 26 Ian 2014 | 2235 vizualizari

 

Sunt o norocoasa. Am niste bunici minunati si gospodari. De cand ma stiu am consumat branza facuta de bunica mea. Foarte rar cumpar din comert.
Le sunt complet recunoscatoare bunicilor mei pentru toate bunatatile de la tara cu care ma rasfata. Pur si simplu ii iubesc :X

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 350 g branza
  • 3 oua
  • 200 g smantana
  • unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu branzica la cuptor:

Intr-o oala cu apa, un praf de sare si putin ulei punem pastele la fiert timp de 15 minute (in functie de instructiunile de pe pachet).


In acest timp, intr-un bol maruntim branza, adaugam oualele si putina sare si amestecam bine, cat sa se lege bucatelele de branza.


Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg si se clatesc cu apa rece.


Apoi intr-o oala se pune putin unt pentru uns, si se amesteca pastele cu compozitia de branza obtinuta si cu smantana.


Se baga la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 25 minute.


Se servesc atat calde cat si reci.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

atentie la sare, adaugati in functie de cat de sarata este branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu branzica la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 13:18

O bunatate !

laura_n 1

27.01.2014, 16:12

ce frumos ai dedicat! sa iti traiasca si sa te bucuri cat mai mult de ei
buna budinca

ilinca_rox 1

27.01.2014, 19:01

Multumesc Laura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Fetuccini cu ciuperci si cotlet de porc