Tigaie cu taitei de casa si carnati

de mihaelar63 in Paste, 10 Oct 2014 | 1105 vizualizari

 

Harnica de mine am pus la fiert taitei de casa dintr-aceia tip romburi sau frunzulite .Aveam supa limpede de curcan fiarta cu o zi si jumatate inainte . Am constatatca supa avea un usor gust suspect .. Motivul acririi supei il cunosc , cine face ca mine , ca mine sa pateasca . Am lasat supa pregatita in oala sub presiune sa se raceasca direct in ea pana dimineata [ aceasta a mentinut caldura mult timp ] .Asa m-am ales eu cu o gramada de taitei firti cu care trebuia sa prepar ceva doar nu pot sa-i arunc .Am folosit ce aveam prin frigider . Nu am mai avut timp sa-mi pun preparatul la cuptor dar am fost multumita de rezultatul prepararii la tigaie sub capac .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr taitei cu oua ,patratele
  • 200 gr carnaciori proaspeti de porc
  • 200 gr carnat picant chorizo
  • 200 gr mozzarella proaspata bilute
  • 200 gr cascaval ementaler feliat
  • 100 ml ulei
  • oregano
  • 1 ardei kapia
  • codite verzi de praz
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu taitei de casa si carnati:

Se pun taiteii la fiert in apa multa , sare si putin ulei .


Fierbeti cinform instructiunilor de pe ambalaj si scurgeti de apa cu ajutorul unei strecuratori .


Spalati si tocati ardeiul si coditele de praz.


Taiati carnaciorii proaseti si ii puneti la prajit intr-o tigaie pana devin crocanti .


Adugati legumele , oregano si carnatii chorizo feliati .


Prajiti foarte usor si adaugati taiteii . Prajiti taiteiii pana incep sa se rumeneasca .


In alta tigaie [ eu am pus in dry cooker,care cam rane nefolosita ]am pus taiteii,cu bilutele de mozzarella incorporate . Am asezat deasupra feliile de ementaler si am decorat cu carnati , ardei si praz .


Am lasat sub capac 5-10 minute atat cat casul s-a topit , aromele s-au intrepatruns [ cu grija la foc domol sa nu se prinda de fundul tigaii]


Pofta buna

 

TIPS-URI

1

Sper ca patania mea sa va fie de ajutor . NU lasati supa sa se raceasca in oala sub presiune ,transferati lichidul in alta oala mai mica .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu taitei de casa si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Rocsi 1

10.10.2014, 21:02

mihaelar63 1

11.10.2014, 00:00

Ma bucur veverito

mihaelar63 1

11.10.2014, 00:00

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb