Paste cu pui, ciuperci si mascarpone

de oanapl in Paste, 27 Sep 2018 | 4328 vizualizari

 

Pentru acest preparat delicios m-am inspirat de la Mihaela, pe care o pup si ii mulțumesc pentru idee. :-* Aș fi vrut să folosesc și eu tortellini, dar nu am găsit la magazinele din cartier.
Combinația e una foarte reușită și preparatul a fost foarte apreciat de toți membrii familiei. Fetița mea a repetat de câteva ori că e delicios (și mie mi-a crescut inima de bucurie :D).
Până acum am folosit crema mascarpone doar la prăjituri, dar am constatat că se pretează foarte bine și la preparate sărate.

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (pennette rigate)
  • 1/2 piept de pui (170g)
  • 250 g mascarpone
  • 1 borcan mic de ciuperci champignon întregi
  • 1 lingură condiment de pui
  • 1/2 ardei capia
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 4 căței de usturoi
  • sare
  • Pătrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui, ciuperci si mascarpone:

Tai pieptul de pui cuburi, îl condimentezi și îl călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe.
Speli ciupercile și le tai în 2 (dacă sunt mari), le adaugi peste pieptul de pui. Speli ardeiul, îl tai feliuțe mici și le adaugi în tigaie, apoi torni un pahar de apă, acoperi tigaia cu un capac și lași să fiarbă la foc potrivit, pentru 10 minute, până când scade apa și carnea este fiartă.
Adaugi mascarpone și amesteci.

Între timp fierbi pastele în apă cu sare respectând indicațiile de pe ambalaj. Scurgi pastele de apă, le adaugi în tigaie și amesteci. Adaugi sare dacă mai este nevoie.
Decorezi cu pătrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui, ciuperci si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza si sos bechamel